Over ons

Hetondernemersplatform.nl is het grootste portaal van Nederland op het gebied van zelfstandig ondernemerschap. Van brainstorm tot het businessplan, het eigenlijke oprichtingsproces tot de groeifase van een bedrijf, wij begeleiden oprichters op hun weg. We bieden content over alle start-up-gerelateerde onderwerpen, evenals de juiste tools, sjablonen en aanbiedingen die bureaucratische taken en beheer vereenvoudigen. Lees meer over onze redactie.

Het portaal “Hetondernemersplatform.nl” werd in 2010 opgericht. In 2020 werd Hetondernemersplatform.nl een van de vele sterke merken van Passion4Business GmbH, waarin ook de uitgeversgroep F.A.Z. een belang heeft.

Dit zijn wij

Waarom?

De innovatiekracht van Nederland gedijt op de ideeën van succesvolle oprichters. Ons doel is om hiervoor zo gemakkelijk mogelijk de weg vrij te maken.

Wie?

Achter Hetondernemersplatform.nl staat een gemotiveerd team uit verschillende vakgebieden, dat toewijding aan ondernemerschap combineert. Directeuren zijn René Klein en Helge Wils.

Wat?

Onze sterke merken zijn onder meer Für-Gründer.de, GründerDaily, Unternehmerheld en Top 50 start-ups – en we hebben nog veel gepland!