Welke kerst pakketten zijn het leukst om te geven?

Als werkgever kun je in de feestmaand je personeelsleden extra belonen door ze een kerstpakket mee naar huis te geven. Kerst pakketten heb je in verschillende vormen, maten en prijsklassen en een kerstpakket zorgt voor een goede werkrelatie tussen jou en je medewerker. En een gewaardeerde medewerker is ook een gemotiveerde medewerker die na de feestdagen er weer vol gas tegenaan gaat. Ben je op zoek naar inspiratie? Wij hebben de leukste pakketten om weg te geven voor je op een rijtje gezet.

Non-alcoholische kerst pakketten

Non-alcoholische kerst pakketten zijn enorm leuk om te geven en deze pakketten bestaan vaak uit allerlei lekkernijen. Van chocolade tot aan chips en van popcorn tot aan toastjes met beleg. Vaak worden deze pakketten ook verrijkt met bijvoorbeeld flesjes frisdrank. Het leuke aan deze pakketten is dat ze in verschillende vormen en maten verkrijgbaar zijn. Je kunt kiezen uit zeer uitgebreide pakketten die vol met lekkers zitten of kies voor een wat kleiner pakket dat vaak bestaat uit bijvoorbeeld een zakje chips, een zakje popcorn en een flesje frisdrank. Logischerwijs zijn de goed gevulde pakketten wel iets duurder dan de kleinere pakketten. 

Alcoholische kerst pakketten

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor kerst pakketten met alcohol. Vaak bestaan deze pakketten uit een flesje witte en rode wijn of een champagne terwijl het pakket ook hapjes kan bevatten. Denk dan aan kaaspuntjes, toastjes met beleg of andere lekkernijen die goed bij de wijn en de champagne passen. Alcoholische kerstpakketten zijn doorgaans wel iets duurder dan non-alcoholische pakketten, maar ze zijn ook een stuk luxueuzer. Een mooi geschenk dus tijdens de feestdagen.

Barbecue pakket

Een barbecue pakket is ook ontzettend leuk om weg te geven en deze pakketten bevatten geen vlees of andere zaken die je op een barbecue kunt klaarmaken. Deze pakketten bevatten vaak wel kruiden en sausjes, recepten of een receptenboek en bijvoorbeeld een wegwerpbarbecue die gebruikt kan worden voor het klaarmaken van één de recepten die in het pakket zit. Het vlees of andere etenswaren moet de ontvanger dan zelf nog kopen. Het barbecue pakket kan overigens ook flesjes bier bevatten. Of frisdrank als je voor non-alcoholisch kerst pakketten kiest.

Kerst pakketten met snacks

Pakketten met snacks – ook wel snack pakketten genoemd – zijn immens populair en bevatten verschillende lekkernijen. Denk aan zowel hartige als zoete snacks. Van chips tot aan chocolade en van popcorn tot aan winegums. Deze pakketten zijn ook in verschillende maten en prijsklassen verkrijgbaar en ze bevatten vaak kwaliteitsproducten die hoe dan ook in de smaak zullen vallen. Denk aan Mr. Jimmy’s Popcorn, chips van Lays, M&M’s en frisdranken van Coca Cola. 

Complete kerst pakketten met snacks en games

Je kunt bij Kerstpakketten XL ook kiezen voor bijvoorbeeld een leuk kerstpakket met drank. Denk bijvoorbeeld aan kerst pakketten die uit biertjes, hapjes en een spel, zoals beerpong bestaan. Dan heb je ten eerste een mooi pakket met lekkernijen en ten tweede een pakket waarmee je personeelsleden thuis ook een leuk spelletje met het gezin kunnen spelen.