Voordelige tape op maat laten ontwerpen

Heb je een eigen bedrijf en verzend je daarvoor regelmatig pakketjes? Dan heb je waarschijnlijk ook tape nodig. Je kan natuurlijk kiezen voor normale tape, zonder bedrukking, maar ook dit is weer een punt waar je je kan onderscheiden met je bedrijf. Kies voor tape met een leuke opdruk of laat het bedrukken met je eigen logo bijvoorbeeld. Dat zorgt voor herkenbaarheid bij klanten en ondertussen maak je ook nog een beetje reclame voor je bedrijf.

Tape op maat laten ontwerpen

Heb je ook tape nodig om de pakketjes voor je bedrijf in te pakken? Kies er dan voor om deze op maat te laten ontwerpen. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een boodschap op de tape te zetten, of je eigen logo. Het meest bekende voorbeeld is de “breekbaar” tape. Deze boodschap maakt duidelijk dat er breekbare producten in het pakket zitten waardoor de vervoerders hier rekening mee kunnen houden. De soort die het meest gekozen wordt is pvc tape. Pvc tape laten bedrukken is namelijk relatief voordelig en zorgt toch voor een mooie uitstraling.

Tape met je eigen logo erop

Als je het helemaal goed wil doen dan kies je ervoor om tape met je eigen logo te bedrukken er zijn steeds meer webshops die hiervoor kiezen. Het zorgt er niet alleen voor dat meer mensen de naam van je webshop zien. Het zorgt ook voor herkenbaarheid van de klant wanneer deze zijn of haar pakket ontvangt. Er zijn in Nederland steeds meer webshops die hierop inspelen, het is weer een nieuwe manier om je te onderscheiden van de concurrentie.

Nederlandse kwaliteit tape

Een ander groot voordeel is dat de producten van Tapeprint.eu in Nederland worden geproduceerd. Over het algemeen betekent dit dat de kwaliteit ook een stuk hoger is. De meeste aanbieders laten het namelijk produceren in lagelonenlanden, iets wat niet bevorderend is voor de kwaliteit. Kies voor een Nederlandse specialist en producten van eigen bodem, en profiteer ook nog eens van een veel betere kwaliteit tegen een concurrerend tarief.