Populaire iPhone-apps voor ondernemers

Als u bent zoals de meeste aspirant-ondernemers, denkt u waarschijnlijk na over uw bedrijf en het volgende dat u moet doen om uw werk tot een succes te maken, zelfs als u niet achter uw computer zit. Hoewel doen wat gedaan moet worden, je van niemand naar iemand kan brengen, hebben de meeste mobiele telefoons niet de mogelijkheid om je de software te bieden die je nodig hebt wanneer je onderweg bent. Hier zijn enkele van de meest populaire productiviteitstoepassingen die er zijn voor de iPhone, zodat u op schema kunt blijven met alles wat er voor uw bedrijf moet worden gedaan, ongeacht waar uw dag u ook naartoe brengt.

Hoe goed je ook denkt te zijn in het bijhouden van elk item waar je dagelijks voor moet zorgen, er kunnen momenten zijn dat ten minste een of twee items van je takenlijst door de kieren vallen. Hoewel de meeste aantekeningen kunnen maken met pen en papier, heeft de iPhone een geweldig alternatief in de vorm van ReQall. Hoewel veel applicaties gebruikers een eenvoudige takenlijst bieden, combineert ReQall uw takenlijst, boodschappenlijst en spraakmemo’s in een gebruiksvriendelijk pakket. De beste eigenschap is dat de gegevens in ReQall toegankelijk zijn vanaf meer dan alleen uw iPhone. De app wordt gesynchroniseerd met uw online account, zodat u desgewenst vanaf uw computer toegang hebt tot uw notities.

Degenen die ooit in een nieuwe stad zijn betrapt met de behoefte aan een specifiek product of dienst, zullen dol zijn op de YPMobile-applicatie. Hoewel we allemaal weten dat het onmogelijk is om de Gouden Gids overal mee naartoe te nemen, geeft YPMobile gebruikers toegang tot een doorzoekbare Gouden Gids, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt zonder heel weinig moeite. Als een toegevoegde bonus biedt de app je zelfs de mogelijkheid om op categorie te zoeken, zodat je de dichtstbijzijnde restaurants kunt vinden op je huidige locatie als je geen idee hebt wat je moet kiezen voor het diner.

En hier lees je over de beste reisapps

Ten slotte is er voor de iPhone-gebruiker die de hulp van een elektronische persoonlijke assistent nodig heeft, de applicatie PageOnce Personal Assistant. In tegenstelling tot andere applicaties die gebruikers een specifieke service bieden, neemt PageOnce al uw online accounts en voegt ze samen in een gebruiksvriendelijke interface. Deze app geeft je de mogelijkheid om op een bepaald moment elk account te bekijken dat voor jou het belangrijkst is. Het enige nadeel is dat de gegevens die het biedt alleen-lezen zijn, waardoor u niet die belangrijke betaling kunt doen waarvan u zich zojuist realiseerde dat u ze had gemist.

Dit zijn slechts enkele van de meest populaire productiviteitstoepassingen voor de iPhone. Of u nu de status van al uw belangrijke accounts in de gaten moet houden, of gewoon een lijst moet maken van de taken die u op een bepaalde dag moet voltooien, deze apps kunnen u de tools geven die u nodig hebt om van uw bedrijf een ontluikend succes.

Meer leuke tips op deze app website